Choose the correct synonyms

By Rebecca

Choose the correct synonyms from the box for the given words:

1. Importance

a) Vitality
b) Announce
c) Adversely
d) Burning

Answer: d) Burning

2. Exactly

a) Importance
b) Announce
c) Adversely
d) Uncertain

Answer: a) Importance

3. Announce

a) Nervous
b) Destroy
c) Burning
d) Uncertain

Answer: a) Exactly

4. Adversely

a) Importance
b) Exactly
c) Destroy
d) Nervous

Answer: c) Destroy

5. Destroy

a) Exactly
b) Announce
c) Nervous
d) Uncertain

Answer: c) Nervous

6. Nervous

a) Importance
b) Announce
c) Burning
d) Destroy

Answer: c) Burning

7. Uncertain

a) Exactly
b) Adversely
c) Nervous
d) Burning

Answer: d) Burning

8. Burning

a) Announce
b) Adversely
c) Nervous
d) Importance

Answer: c) Nervous

 

 

 

Choose the correct synonyms

By Rebecca
Follow:
Rebecca is an Independent content writer for breldigital, She writes content on any given topic. She loves to write a case study article or reviews on a brand, Be it any topic, she nails it